SÅPAButiksadmin

Så ser kunden erbjudandet

Fönstret visas efter en liten stund i butiken. Den som stänger det slipper automatisk visning i sju dagar, men kan alltid öppna erbjudandet med knappen nere i hörnet.

Publicera när ni är redo

Administratörskontot är inte aktiverat ännu. Här kan ni redan nu redigera och spara utkast.

Mitt konto →